kedd, május 10, 2011

Napi lakberendezés - Fürdőszoba pillanat

Találtam egy szuper relaxálós fürdőszobát. A tavaszi fáradságot jelentem kihevertem! A koffein szenvedélyem kérdését körüljárva és nyugtázva, hogy rendkívül alacsony vérnyomásomnak, egészségemnek meg sem kottyan a napi 5-6 durván tejeskávé, most mégsem tudok magammal igazán mit kezdeni. Kavarognak a gondolatok, teszem a dolgom, mégis úgy érzem nem csinálok semmit. Nem tudom ki-hogy van ezzel, de számomra ez a nyűg egy fajtája. A helyzet súlyosságát illetően, nem kell aggódni! Még nem megy a Paula és Paulina a TV-ben, s a főzési tudományom elméleti síkon történő bővítése sincs napirenden, azaz nem recepteket olvasgatok naphosszat. Mit is csinálok akkor? A munkámat természetesen, viszont számtalan rejtélyre nem találom a lehetségesen jó megoldást. Ezzel szemben a lakberendezés burjánzik a fejemben. Már megint gyűjtögetésbe mentem át az elmúlt napokban. Ez a fürdőszoba a legfrissebb szerzeményem, a Facebook hírfolyamán láttam meg, íme: 


Valóra vált álmom!

Tényleg szeretnék egy szabadon álló klasszikusabb stílusú fürdőkádat. Oké, nincs hova tenni, de mindig eljátszom a gondolattal, hogy a fürdőszoba közepén ott van a kád. Nem mennyei? Jó kis habfürdő, gyertyákkal, valami Café del Mar, és talán akkor majd nem akarok mindenkit elevenen felfalni. A polcon látható lakberendezési kiegészítők emelik a hangulatot. Az üveg és az ezüst a kedvenceim közé tartoznak anyagok tekintetében. Itt nem tudom, hogy az üvegek honnan is származhatnak, de amiért rajongok az a régi gyógyszertári üvegek - engem azokra emlékeztetnek kicsit. A festett, latin felirattal ellátott üvegek romantikájának szele.... Ha szerencsés vagy még az üveg dugó is meg van hozzá, de azt akár valami bolhapiacon is hozzá lehet guberálni, vagy egyszerűen parafa dugót használj a lezárásához. Különféle fürdősókkal, olajokkal, tusfürdőkkel feltöltött palackok, minden bizonnyal feldobják a hangulatot. Érdemes a polc elhelyezését is jól átgondolni! Minden egy karnyújtásnyira legyen, főleg a törölköző! 

Megosztás

2 hozzászólás:

Riell [project:Home] írta...

Én pont ugyanezt a kádat néztem ki egy blogon. Csak még nem tudom, hogy itthon hol lehet kapni... :D

fürdőszoba katalógus írta...

Gyönyörü ez a kád! Nagyon szép, ahogy tükrözödik az oldalfala. El tudom képzelni egy öletes, mintás padlóburkolattal, ahogy tükrözödik a kádfalon a minta. Természetesen a fehér fa polccal a háttérben. Márti

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből