kedd, június 08, 2010

Hálószoba - Ahogy tetszik

Hálószoba, valóra vált virtuális álom

Ezt a hálószobát jelenlegi lakásunk hálója inspirálta. Igaz, méret és berendezési stílus tekintetében eltérő az eredeti, de hasonló elemeket használtam fel. Az eklektika, eklektika, ez a drágább kivitel. Ami itt igazán kedvemre való, az nem más mint az örök klasszikus Ludwig Mies Van Der Rohe Barcelona széke és a hozzá tartozó Ottoman - lábtartó. Amint látható egy barna és fehér mellett döntöttem. Őszintén szólva még neon zöld színű, báránykás mintával is szeretném! A másik kedvencem az egyszerűséget, lágy formát megjelenítő éjjeli lámpák az Amara termékei.


Az éjjeli szekrények, fésülködő asztal kissé a romantikus vonal felé kalandoznak, a spanyol fallal kiegészülve. Természetesen ez inkább feminin vonalvezetésű háló - a tapéta mindent elárul:). A nagy ablakok árnyékolását, nem függönnyel oldanám meg : roló, reluxa, szalagfüggöny, lapfüggöny, spaletta, zsalu. Hagyományosnak mondható függönyözés esetében legyen szó bármilyen drapériáról, nehéznek érezném, a fényáteresztő függöny pedig nem hiányzik.


Alaprajz

Mi tagadás, én tévézem rendszeresen. Este pedig mindig TV-vel alszom el, így került a TV állvány az ablakkal szembe. Hiszen, napközben úgyis a nappaliban nézzük, és mivel a valóságban a parapet kb. 50 cm, nem túl előnyösen festett volna az ablakból természetellenesen előtörő TV és társai.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből