szerda, július 28, 2010

Fürdőszoba - Ahogy tetszik

Ahogy tetszik - most a fürdőszoba került napirendre, extrém drága látványterv formájában. Klasszikus, puritán, modern egyszerre. Ebből a nézőpontból tekintetünket vonzza a tükör, aminek semlegesen, szinte a falba olvadó ezüstös kerete nemes egyszerűséggel szép. Art deco stílusú lámpák, a gyengéim. Van egy titkos és csodálatos hely, ahol az Art deco lámpák mellett, például szecessziós, bauhaus stílusú gyöngyszemek közül válogathatunk a Patinás lámpaboltban.


A toalett mögött megjelenített Building fantázia nevű Manhattan neves felhőkarcolóit felsorakoztató tapéta a "sima" fehér falakkal együtt, garantált hatás! A padló hajópadló, alapanyaga: bükk. A bútor bükk színű bútorlap, modern formavilág. Bizonyára látható a kettő közötti különbség. A faanyagok felületkezelésével változtathatjuk színét - pácolás, lakkozás stb. - illetve ellenállóvá tehetjük a környezeti hatásokkal szemben. A forgalomba kapható bútorlapok között is érdemes alaposan körülnéznünk, hiszen számtalan erezet, mintázat, felület és színárnyalat közül választhatunk, és egyáltalán nem reménytelen az áhított harmónia elérése. Szennyes tartó: fonott kosár, a szellőzés miatt hasznos! Mosdó: a klasszikus stílus elkötelezettjeként foglalja el központi helyét. A fürdőszobai radiátor pedig a kedvencem, tradicionális puritán elem. A fém felületek tekintetében a króm a meghatározó. A két szekrény között elhelyezett tükrök a térérzet fokozására szolgálnak. A kád mögötti falon Erika Wakerly Homes elnevezésű tapétája látható, mely 2007-ben az Elle Decoration-től "Az év tapétája" díjat nyerte el. A szabadon álló kád pedig egy jó forró fürdőre hívogat!


Összegezve a látottakat: az alapunk puritán - padló -  melyen klasszikus tömegek töltik meg élettel a fürdőszobát - kád, mosdó stb. -, viszont körülöttük minden modern - fehér fal + mintás tapéta. Tárolási igényeinket felmérve, polcokat helyezhetünk el a tükrök alatt, vagy a kád végénél, így egészen biztosan mindig, minden kéznél lesz. A különféle fürdőszoba szőnyegekkel otthonossá varázsolhatjuk a helyiséget. Frissülj fel a kikapcsolódás luxus szigetén!
 

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből