kedd, június 22, 2010

Design torta dekor 001



Tehát a torták! Annyira imádom az ilyen szépen megkomponált gyönyörűséges alkotásokat. Ezekről a tortákról mindig az jut az eszembe, hogy bűn már csak a gondolat is, hogy felszeleteljük - a kalóriákról végképp ne beszéljünk. Éppen ezért ez egy alternatíva, csak nézzük és nem esszük, mégis a boldogság hormonok dolgoznak!


Egyszerre Aladdin és Szépség és a Szörnyeteg. Igazi mese világ. Aszimmetriájával pedig egyenesen együtt teázhatunk Alice-szel Csodaországban.  


Azt hiszem, valami gót-stílus-imádók oldalán találtam meg, viszont a www.pinkcakebox.com egy igazi gyöngyszem a torták és mindenféle vizuális sütiélmények tekintetében. Adams Family ihletésű, Halloween esküvői torta. 


Egy igazi szürkeség? Merész színválasztás, az esküvői dekoráció fekete, fehér, és ezüst. Pöttyök, gyöngyök, némi szalag, és voilá!


Szeretem az ilyen több emeletes tortát. Mindig a kalapdobozok jutnak az eszembe róla. A virág, és a strukturált mintás tapéta hatás pompás eleganciát sugall.

 

Egy klassz ötlet. Mindenki saját muffin méretű tortácskát kap ettől függetlenül, az ifjú pár elvégezheti a hagyományos "torta felvágási rituálét".


Ez a metropolitán esküvői torta rabul ejtette a szívem. Látványával egyszerűen nem tudok betelni.


Ez pedig a kedvencem - a szellemisége! Őszintén szólva, nem vagyok egy nagy esküvő fan, csak a tortákat szeretem.
Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből