vasárnap, október 03, 2010

Nappali - A szürreális pink

Több mint fél évvel ezelőtt készítettem el ezt a pink nappalit. Eredetileg a kanapéba egy LivingEtc kb. 2007-2008-as címlapján zúgtam bele:). Azonban most idén is láthattunk már valami nagyon hasonlót:
Szóval a nappali! A pink mindig is közel állt hozzám, volt olyan időszak, amikor talán a kelleténél is közelebb. Az izgalmas, meghökkentő összkép viszont soha sem elég!

Kezdem a populár elemekkel: A XV. vagy XVI. Lajos stílusú székek reneszánsza nem ma kezdődött. A piacon fellelhető válaszék ebben a témában kimeríthetetlen. Számtalan gyártó, kivitel, kárpit közül választhatunk, avagy öltöztethetjük át mi magunk is kedvünk szerint, akár valami családi  örökség klasszikusait. Ez esetben egy domináns színű magenta határozza meg az ülőfelületet, és visszafogott virágminta a háttámlát, karfás kivitel, fehérre mázolva a szék fa vázát. 
Tom Dixon csodálatos  gömblámpái, melyek rozsdamentes acél felükkel izgalmas játékba vonják be a szemlélőket egyre közkedveltebb! Nyílt mellettünk egy fagylaltozó, és a réz verzióból látok néhányat nap mint nap.


Az egyik kedvenc "tapétásom" a Cole and Sons már-már alap darabnak tekinthető "Fornasetti" fantázia néven futó igazán inspiráló darabja a komód mintázatában jelenik meg ezúttal. Ha van kedved egy kicsi játszani, itt megnézheted milyen lenne ha, olyan lenne a falad;). Egyébként a "Hamilton" fantázia nevű tapéta jelenik meg a fókuszponti falakon. Mivel a rozsdamentes acél dominál, szerettem volna egy kicsit elbillenteni azt a bizonyos "egysíkú mutatót", hogy nem lehet akkor más fémes színt használni az optimális harmónia fenntartása érdekében?! Akkor most szólok, hogy DE LEHET! Szeretem az eklektikát, szinte alig szab határt a fantáziának ettől jó szakma a lakberendezés! 


Az alapszínek semlegesek, és a legvagányabb bútorok, harsány színeikkel töltik meg élettel a helyiséget. A kanapék a Squint Limited termékei. Vitathatatlan patchwork hatás, azonban bűbájos minden egyes modelljük!!

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből