péntek, március 11, 2011

Lakber - Tavaszi zöldségek

Akit sikerült tévútra vinnem, megtévesztenem a bejegyzés címével, attól most bocsi. Nem fogok zöldség saláta, vagy köret recepttel szolgálni most sem. Már hivatalosan is beköszöntött a tavasz és már várom, hogy újra lombkoronák és virágillat határozza meg késő délutáni sétáimat. De mi legyen a lakberendezés tekintetében? A zöld ugyan hideg szín, mégis megnyugvást lel, ki zölddel kel! Az Elle Decor hírlevél hívta fel figyelmemet most a zöld erejére. Íme, a zöld dominanciája néhány enteriőrben: 


Majdnem monokróm hálószoba

A tervező központi szerepet adott a tapéta mintájának, hiszen díszpárnán és az ágy huzatán is visszaköszön. Üde és friss, békés hálószoba Chicago-ból.


Étkező Manhattan-ben

A tapéta kézműves munka, az asztal mahagóni, a tükröket a tulajdonos egy párizsi bolhapiacon lelte meg. A citromsárga függöny és virág, igazán vidám atmoszférát teremt. 


Lakberendező étkezője

Még mindig New York-ban vagyunk, de most kicsit a military határozza meg zöldünk árnyalatát. Letisztult vonalvezetés, és semmi csicsa. Valahogy így jellemezhető ez az étkező.


Hollywoodi hatás alatt

A tapéta dominanciája vitathatatlan. Pompázatos bútorok melyek igazi luxus érzetet keltenek. 


Indiai hangulatban
Lime zöld merész választásnak tűnhet, de Indiában a színeket bátran használják. A sokszínűség, erős színekkel intenzív hatású. Ennek ellensúlyaként a fehér ajtókeret, és fehér ülőalkalmatosságok, kézi szövésű szőnyegek együtt hangulatos enteriőrt eredményeznek.

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből