szerda, március 30, 2011

Napi - Kikapcsolódás: Design radiátor

Már éppen ideje volt, hogy ne totál depressziós emberek jöjjenek szembe az utcán. Milyen érdekesen is hat az időjárás az emberekre. Mióta süt a nap, esett a nézettsége néhány webes érdekeltségemnek, cserébe viszont észreveszik a Cukor kutyámat, és rámosolyognak, megsimogatják, amit ő nagyon imád. Amit még nagyon bírok, hogy lassan már nem lesz szükség a radiátorok üzemeltetésére, tehát vége lesz a fűtési szezonnak! Mondjuk a házközponti fűtés télen-nyáron ketyeg, amivel szintén nem lenne semmi gondom, ha éjjelente meleg lenne...de nincs. :) 

Többször fordult már elő munkám során - hihi - , hogy újabb radiátorral akarták bővíteni a rendszert, de költséghatékonyan, azaz nem bekötve, hanem fűtés rendszertől függetlenül installálva. Ilyenkor kerülnek elő az elektromos radiátorok. Aztán ha még ez sem lenne elegendő van a tarsolyomban néhány ínyencség, tuti design darab. Már ideje lenne egy drastic-plastic kollekciót összeállítanom, mert természetesen a kínálat töredéke csak az amiért én is oda vagyok.


Mi is ez tulajdonképpen? Ez egy luxus darab, lakberendezési kiegészítő. Rozsdamentes acél alapanyagát tekintve, így bizonyos lehet róla aki megszerez belőle egy darabot, hogy nem fél évre ruházott be. Elektromos radiátor, ideális esetben még a burkolat lerakás előtt kerüljön a helyére, s így gyönyörűen eltüntethető a csatlakozója.



Nagyon OLASZ! Radiátor, design attrakció, térelválasztó és minden helyiségnek jól áll;) Nekem ez az egyik örök kedvencem! Lakberendezés tekintetében, ha csak design szempontból fele ennyire értékelhető modelleket gyártanának, már az sem lenne rossz.

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből