csütörtök, április 28, 2011

William és Kate esküvője speciális kiadás 1. rész



Már csak egyet kell aludni! Ma amit csak ki tudok préselni ebből a Királyi esküvőből, azt megteszem;) Akit érdekel, figyeljen! Eddig nem sokat foglalkoztam a kérdéssel, de ha már itt van a nyakunkon...

10 éve szinte csak egy nőről suttognak a pletykalapok William Wales hercegének életében, és ő nem más, mint a földi halandó Kate Middleton. Hogy mióta hivatalos a kapcsolatuk? Hát több forrást néztem, de mind máskorra datálja kb. 2003. Ezt megelőzően már barátok voltak St. Andrews Egyetemen ismerkedtek meg, közösen béreltek lakást többedmagukkal, majd jött a mindent elsöprő szerelem. Bár, a rosszmájúak szerint Kate nem más, mint egy törtető. De azért higgyünk a mesében! 2007-ben volt egy kis mosolyszünet. No,  és jöhet a következő fontos dátum: az eljegyzésé, amit 2010. november 16-án tettek hivatalossá. Kate Lady Diána 18 karátos zafír eljegyzési gyűrűjét viselheti büszkén. Vannak akik szerint egy a frigy többszörösen átkozott, kezdve a gyűrűvel. Erről még a későbbiekben többet is mesélek.


Olyan cukik a kis pózerek:)

Szóval az előkészületi menetrend tekintetében. Mi is kell az esküvőhöz? Hát először is egy dátum. A dátum: 2011. április 29. lett, s ez a nap azóta munkaszüneti nap lett az Egyesült Királyságban.

folyt. köv.
Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből