csütörtök, április 28, 2011

William és Kate esküvője speciális kiadás 3. rész

KIRÁLYI ESKÜVŐ - FORGATÓKÖNYV




Nagy a mozgolódás már reggel 8 órától. Mindenki érkezik-megy. Indulás a Buckingham-palotából limuzinnal városnézéssel egybekötve. 11órakor a meghívott 2000 vendég jelenlétében, a westminsteri apátságon adja össze Rowan Williams canterbury érsek az jegyes párt. A szertartást követően hintóval utazik vissza az Ifjú Pár a Buckingham-palotába, s jön a kötelező erkélyjelenet, némi helikopteres légiparádé kíséretében. Majd 800 protokoll és egyéb meghívottat etet meg II. Erzsébet.  A költségeket elosztották a szűk család és a tisztes adófizetők között, hiszen a cirka 5000 biztonságért felelős rendőr bérét, bizony ők fizetik.



A menetrend folytatásaként: Este hét körül már csak a lemorzsolódott kemény mag 250 fő, költhet el egy fenséges vacsorát Károly herceg jóvoltából. Majd jöhet a szórakozás!


William és Kate nem szeretett volna celebes esküvőt. Aki biztosan jelen lesz a Victoria és David Beckham. Victoria neve egyébként Kate menyasszonyi ruhájának tervezőjeként is felmerült. Emellett Sir Paul McCartney, Sir Elton John, és Rownn Atkinson nevét olvastam még itt-ott.


folyt. köv.

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből