szerda, november 17, 2010

Miegymás - Karácsonyi előszezon design kütyűkkel

Lépten-nyomon belebotlunk már a karácsonyi dekorációkba kirakatokban, és az utcán. Aki esetleg a Facebook-on az ismerősöm, az láthatta az általam lencsevégre kapott első karácsonyi kirakatot. Úgy látszik idén már októberben meglovagoljuk a közeledő ünnepeket;) - ki-ki a maga módján készülődik.  A lakberendezés, lakber dekor részét még nyomozom, de design terén is találtam néhány hasznosítható kütyűt.  Akár design elem, akár ajándék lehet belőlük.
Íme a mai kínálat:
Elsőként az Alessi porcelán Három Királyok keltették fel a figyelmemet. Nagyon aranyosak, leginkább a csokoládé Mikulás jut róluk eszembe, és úgy levenném róluk a csomagolást;)

Valószínű a nippek között ők állnának idén elől, egy humorral, vidámsággal telített ajándék ötletke. 
 

Ugyan az időjárás eddig kényeztetett minket, ám ez rövidesen változik, így hasznos lehet egy jópofa termosz. Tea, kávé egyre megy, a lényeg, hogy meleg maradjon!

Tavaly megvallom, még kiröhögtem azt, aki kézi termosszal sétált, de változott azóta erről a véleményem.  Sőőőt, nekem is kell!!! Sajnos az Ikea Androidos, illetőleg hivatalos honlapján nem találtam meg azt a kb. 3 dl űrtartalmú termosz poharat, amit elképzeltem. Sebaj, remélem valaki meglep helyette a Pylones egyik édi-bédi mintás flaskájával;) Akinek ezektől a rendkívül színes, mintás dolgoktól nem kanyarodik mosolyra a szája, az hazudik....

Fogalmam sincs, hány férfi olvasóm lehet, de utána járok. Szóval, hogy ne csak egyoldalú dolgok legyenek; a fiúknak szeretnék kedveskedni ezzel a  kevésbé színes, ám "Galaktikus Utikalauz Stopposoknak" rajongóknak ideális. Marvinra emlékeztető kis USB csatlakozó Koziol adaptációban Neil néven fut. Semleges és praktikus.



Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből