szombat, január 01, 2011

Design - Szállás a jégben


Lobby

Az első benyomáson kétségtelenül, hogy Meseországba kerültem! Egyszerre elbűvölő és lenyűgöző az enteriőr. Itt műalkotások sorakoznak fel. Évről évre más koncepción keresztül ismerkedhetünk az igazi jégvilággal, mely elképesztő méreteivel, kialakításaival mindannyiunkat ámulatba ejt. Ez a szobrászat és belsőépítészet felsőfokú egyesülése.


Recepció

Kanadában járunk: Quebec-ben található Hotel del Glace, mely 5 hét alatt készül el, s januártól márciusig tartja nyitva kapuit az igazán különleges pihenés szerelmeseinek! Egy éjszaka 350 $ - 800 $ között mozog.  400 tonna jég és 12 ezer tonna hó alkotja, viszont minden helyiség garantáltan fűtött. 

A fényekkel nagyon izgalmas hangulati hatások kivitelezhetőek. Különösen az alulról felfelé történő megvilágítással érhetünk el sejtelmes hatást. Gyakorlatilag semleges, monokróm alapok álltak rendelkezésére a tervezőknek, a természetet becsempészve dekorálnak, illetve a helyiség funkciójának megfelelő világítással hangsúlyozzák az oszlopokat, jelölnek ki funkciókat.


N' Ice Club - 400 férőhellyel az éjszakai bulizóknak
 


Absolut Ice Bar - Az Absolut Vodka származékok lelőhelye Kandalló Hálószoba - hálózsákok és szőrmék a meleg esténkértHálószoba - Páfrányokkal álmodó természetközeli design
Kápolna - A tökéletes téli esküvő helyszíne

Egy nagyon nagy attrakcióját nem mutattam meg a szállodának: További képek a forrástól!

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből