csütörtök, december 30, 2010

Dekor - Szilveszteri dekoráció BÚÉK!

Karácsony után Szilveszter... ha jól láttam én leszek az ötödik aki ezeket a képeket "megírja", de ezentúl gyorsabb leszek! - tekintsük ezt már egy újévi fogadalomnak. Mielőtt már a másnapon gondolkozom, azért van néhány lakberendezési tipp a Szilveszeteri buli házigazdájának!


A tél egyik legcsodálatosabb alkotása a jég. A frissítő italokért felelős jég egy átlátszó üveg vázában, tálban is ötletes megoldás lehet.


Mivel még mindenütt áll a karácsonyfa, ezért egy kicsi átmenetet alakíthatunk ki  esetlegesen karácsonyfánkon megjelenített díszeink variációnak,  színeinek ismételt elhelyezésével,  ezúttal a szervírozó komódon.


A Szilveszteri buli jellegétől függően, konszolidált összejövetel esetében, a vacsora kétségtelenül kulcsfontosságú. A vacsoraasztal dekorációja számottevő jelentőséggel bír. Itt is különféle üvegből készült, gyertyatartókat,  üvegeket láthatunk. Nem semmi a mennyiség, mégis légies az összhatás, mivel a  fény szabadon áramlik. A gyertyák hangulatfokozó hatása koronázza meg a  kompozíciót!


Kicsit lazábbra véve a Szilvesztert, ugyanakkor kitartva az üveg és a jég mellett: A popcorn íly módon történő felszolgálása, nálam mindent visz. Újságpapírból  tölcsért formázunk, és még csak mosogatnunk sem  kell utána. A másik  jópofa ötlet, 'a dobozos  fagylalt a jég hátán is megél' címet kapja tőlem.  Ez lehetett a '90-es évek elején Madonna álom szilveszteri menüje. 


Az idén tuti design díjas lehetne ez az étkészlet. Nagyon  ötletes. A  külföldi  lakberendezési blogok és oldalak fotóin több esetben találkoztam az órák erőteljes  jelenlétével a szilveszteri dekorációban. Egy kis komód tetején  vekker sereg, sőt még egy zsebórát dugóhúzó funkcióval bővítve is  megkedveltem.

Aki idén keresett karácsonyfa dekoráláshoz ötletet, biztosan belefutott az Ideal Home lila karácsonyfájába. A történet, viszont ezzel  nem ért véget! Ők így oldották meg, hogy a dekoráció kifogástalan maradjon: Itt  akad még néhány ötlet! 

Sikerekben Gazdag  Boldog Új Esztendőt Kívánok!

zwani.com myspace graphic comments


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből