csütörtök, március 10, 2011

Lakber - 5let - Mosdópult a fókuszban

A fürdőszoba stílusát nem csupán a szaniterek, hanem a bútorok is befolyásolják. Attól függ mire törekszünk: egységes dolgok akarunk kialakítani vagy szertelen eklektikát, annyi dolog közül lehet válogatni, hogy ép ésszel felfoghatatlan. Nézzünk át néhány inspiráló képet, hátha valami ötlet születik, hogy mégis mi lehet az a szempont amin el lehet indulni. Íme, öt bájos és vagány fürdőszoba:



Ennél a fürdőszobánál, modern vonalvezetésű mosdószekrényeket látunk. A wenge mellett magasfényű magentával bolondította meg a tervező az összképet. További izgalom a mozaik és a falszín. Tehát egy egyszerűbb darab is lehet a dög az enteriőrben, ha a körítés támogatja azt!


Antik hatású, mégis új

Akinek a szíve a klasszikus dolgok felé húz inkább, az olasz Birex cég által készített fürdőszobai bútorok biztosan a kedvére lesznek. Káprázatos és konszolidált, semmiképpen nem hivalkodó. Semleges színek, letisztultság jellemzi ezt a fürdőszoba részletet.



Természetesen az én ízlésemhez ez az enteriőr áll a legközelebb. Egyszerre jelenik meg két stílus, és milyen jól összehangolható, nem igaz? A tükör, a csaptelep, a mosdópult, a szék minden nagyon rendben van!


Retró és romantika

Van amikor a bútor már önmagában több stílus jegyeit hordozza. Ilyen az Amarcord kollekció Marco Poletti-től. Erős, domináló színek párosulnak a retró hangulatot idéző, olykor klasszikusabb vonalakat is bemutató formákkal. Alkalmazása éppen ezért könnyű, hiszen így a lakberendezési kiegészítők segítségével kedvünkre tudjuk egyik-másik stílus irányába jobban elmozdítani az enteriőr hangulatát. 


Ezüst, fekete és fehér, sok tükör és üveg felület, talán ennyi elég is lenne ahhoz, hogy a glanc átjárja a pihenés pillanatait? Ez az összeállítás mindenesetre főleg a hölgyek szívét dobogtatja meg. A mosdópult ezúttal fémből készült, mely ezüstös míves munka alapanyag tekintetében köszön vissza többszörösen a fürdőszoba többi bútorán.

Megosztás

3 hozzászólás:

Unknown írta...

Kedves Szerző!

A marokkói stílusú fürdő tükre rendkívül tetszik, szeretnék érdeklődni, hol lehet beszerezni?
nagyon köszönöm segítséged!

Unknown írta...

Kedves Szerző!

Rendkívül tetszik a marokkói stílusú fürdő tükre, tudnál segíteni, hogy (esetleg mennyiért) lehet hozzájutni?
Nagyon szépen köszönöm!
IM.

Mercedes Fuchs írta...

Kedves Melina! A kép forrása >> http://www.delpha.com/, viszont ez egyébként egy egyszerű négyszögletes tükör, csupán tükröződik benne az ablak vagy falfülke.

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből