kedd, február 01, 2011

Design - Hot Elek - Brody House

Bizonyára feltűnt már valakinek a mérhetetlen Net-függőségem. Nagyon sok hírlevelet járatok, számtalan témában. A múlthéten egyik utazási iroda hírlevele Budapestre invitált éppen a Brody House szobáiba. A Bródy Sándor utcában található a boutique hotel. Giccs és sikk, talán e két szó jellemzi, az én szívemhez oly közel álló design megjelenését az enteriőrökben. A kedvencem, az eklektika dominál. A miliőt jól jellemezni talán úgy lehet, hogy egy kis vidéki hangulat a városban. Számos művész kézjegye fémjelzi, íme a produktum:


In medias res: egy hálószoba és egy fürdő egyben. De nem tudom eldönteni, a kád tényleg funkcionál, vagy csupán design elem?!


Az épület az 1800-as évek derekán épült, persze azóta gondolom kifestettek?!


Nappali, de az alumínium radiátorokat nem értem:(


Kevésbé ódon háló, a Palota negyedből 


A fürdőszoba iskolás példája a vidékies hangulatnak és rendkívül puritán

A debütáló hotel talán nem is volt olyan rossz, igaz? A 'Hot Elek' sorozatom ezentúl igyekszik elkápráztatni hazai és külföldi szállodák, hotelek jól megkomponált belső tereivel - természetesen lakberendezői szemszögből;)

1 hozzászólás:

Névtelen írta...

Kedves Elek!

Köszönjük szépen a kedves szavakat. és örülök, hogy megfogta a Brody House eklektikája.A feltett kérdéseire alul megtalálja a válaszokat:

Az arany kád teljes mértékben funkcionál, az épületet 1896-ban újította fel Dr Tauffer Vilmos, majd a WICLO kft végzett rajta felújítást - a falak ekkor lettek kialakítva a rough-luxe stílusnak megfelelően.

A nappali szalonban nem alumíniumból vannaka a radiátorok, akármilyen csalóka is a kép.

Remélem, válaszaimmal minden kérdést eloszlattam.

Üdvözlettel,

Brody House.

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből