péntek, február 25, 2011

Lakberendezés - 5let - Hálószoba titkok

Nagyon melankolikus napokon vagyunk túl, és végre péntek! Ma hálószoba különlegességeket szolgálok fel, nagyon várom a tavaszt és egyfolytában aludnék legszívesebben. Kinek mi a titka a hálószobában, de úgy néz ki,  mind az öt hálószoba enteriőr nagyszerűen fest. Különböző, ám harmonikus stílusú végeredményeket  láthatsz. Nehezemre esik a választás, melyik is a legszebb,  de azért persze kiderül! Íme, öt hálószoba:


Egyeske: Cuntry lakberendezés

Nagyon szeretem a patchwork takarót! Visszafogott, mégis a minták sokasága miatt mozgalmas térben találjuk magunkat. Pasztell színek komplementer színkontrasztban állnak. Természetes alapokon, visszafogott fényűzést kerülő, nagyon bájos és meleg hangulatú hálószoba.

 
Ketteske: 1920 

Elegáns, szép színeket és tónusokat alkalmazott a tervező.  Az 1920-as évekbe merengő hálószobában szolid elegancia járja át az embert. Egyszerű és jól eltalált megoldások kompozíciója.


Hármaska: Modern hálószoba

Nagyon  tetszik ez a hálószoba is, de mi tagadás, én  nem tudnék ebben a kialakításban élni. A kád a maximum, amit egy hálószobában el tudok képzelni. Még a mosdó is elmegy. De a WC?! Akkor a Country-nál meg beteszünk egy ágytálat a vas ágy alá?! De visszatéve a stílusához: a felhasznált anyagok tekintetében a változatosság  jellemzi, és ezeket állítja kontrasztba.  Modern felfogású eklektika. 


Négyeske:  Oké, nálam ez a befutó!

A kandalló, mint  kép  tartó - nyári időszakban -, kristálycsillárral és Eames Eiffel Plastic székkel; hát kell ennél több, ahhoz  hogy ez legyen a drastic-plastic kedvenc?! Imádom, tényleg! Egyébként is világos helyiség és a hófehér falak tovább javítják a térérzetet. 


Ötöske: Glamour

Most az egyszer sajnálom, hogy világosban látok  egy enteriőrt. Az esti fényekkel  biztosan nagyon izgalmas lehet ez a tetőtéri hálószoba. Szimmetriája tekintélyt parancsoló. Lakberendezési kiegészítők, színsémák  berendezési tárgyak tekintetében minden egyes darab tökéletesen a helyén van! 

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből