kedd, május 03, 2011

Miegymás - Lakberendező "A-lista" 2011

Az Elle Decor amerikai portálján a vezér cikk: 2011. "A-listás" tervezőit hirdeti. Gondoltam körülnézek egy kicsit, hogy mennyire magasan van az a bizonyos léc Amerikában, szakmai szinten. A kedvenceimet válogattam ki. Íme, szerintem kitől döglik a légy, ha lakberendezésről van szó: 


Hollyhock Nappali / Manhattan 

Suzanne Rhenstein jelenleg Los Angelesben székelő tervező. Luxus, elegancia, és ezen belül is védjegye az egyszerűség. Izgalmas eklektikákban jártas, de a tradicionális stílusú dolgokat favorizálja elmondása szerint. Tagadhatatlanul nálam Ő a befutó. 


Jeffers Desing Group Hálószoba / San Francisco

A cég székhelye San Franciscoban van, de New York és Los Angeles egyaránt kedvelt területek, ha tervezésről van szó. Stílusok tekintetében az eklektika, és a kortárs mennek. Nem csak a lakberendezés és a belsőépítészet tartozik a cég fő profiljai közé. Dekorációk készítését egyaránt vállalják, vagy életmód tanácsokkal látnak el, igény szerint. 


Mark Cunningham Nappali / New York

New York-ban dolgozó floridai születésű designer, akiről nem túl sok mindent találtam. Főként lakossági tervezést vállal. 


Sheila Bridges Vendégszoba / Harlem

Sheila Bridges az amerikai tradíciók őre, célja élhető és kényelmes lakóterek kialakítása, látványos elemekkel tarkítva. Kedveli az élénk, meleg színeket - főként a sárgát. Lakossági tervezést vállal, New York-i lakberendező. A  Time Magazine szerint volt már ő "Amerika legjobb lakberendezője".


Alessandra Branca Hálószoba / Manhattan

Alessandra Branca olasz születésű, ám ízig-vérig e világi nő. Dinamikus és harmonikus enteriőrök kialakításában jártas, Chicago-ban székelő tervező. Kedveli a piros színt, és szerinte egy otthon több rétegű és kényelmes. Az antik dolgok szeretete nem áll távol tőle, s ezeket fel is használja kreációiban. A művészet iránti rajongását művészettörténész és kritikus nagyapjának köszönheti, és édesanyjának, aki pedig festő volt. Igazi művész palántából lett zseniális designer. 

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből